Vloertegels

vloertegelsVloertegels geven een mooie uitstraling aan je woning.

Tegelvloeren zijn zeer geschikt in woonkamers, keukens, badkamers en toiletten maar ook buitenshuis voor bijvoorbeeld een terras zijn vloertegels zeer geschikt.

Tegels zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten.
Daarom maken wij voor elke soort tegels een juiste plan van aanpak, om uiteindelijk het juiste en gewenste resultaat te kunnen realiseren.

Bij grote vloertegels is het juist belangrijk om de vloer en de achterkant
van de tegels in te lijmen, om zo een optimale hechting te creëren.
Veel vloertegels zijn niet erg gevoelig voor het binnen dringen van vuil en vlekken aan de oppervlakte. Tegels zijn één van de meest onderhoudsvriendelijke vloeren. Toch zijn ze niet onderhoudsvrij en moet je bij het reinigen rekening houden met het soort vloertegels en de daarbij horende onderhoudsmiddelen.
Ook is het zo dat sommige tegels juist wel gevoelig zijn voor het binnen dringen van vuil en vlekken. Deze tegels zijn in de meeste gevallen voorbewerkt, waardoor een beschermlaag op de tegels is aangebracht.
Sommige vloertegels zijn bestand tegen lichte zuren, waar andere hier totaal niet tegen kunnen. Wij informeren je graag over de keuze van de reinigingsmiddelen en het juiste gebruik hiervan, zodat je er jaren lang plezier van zult hebben.
Als onder de vloertegels vloerverwarming zit, is het belangrijk om de vloerverwarming
niet te snel aan te zetten. Vanaf het moment dat de vloer helemaal klaar is het advies de vloertegels minimaal 6 weken te laten drogen. Na deze periode van 6 weken mag je de vloerwarming elke dag 1 graad hoger zetten, zodat de vloertegels langzaam kunnen wennen aan de temperatuur. Als je dit niet doet, dan is er een kans dat er vloertegels kunnen knappen en in het uiterste geval moet je een compleet nieuwe vloer gaan leggen.

Voor meer vragen en advies kunt ons altijd bellen of mailen.

Tel: 06 – 108 200 03
Mail: info@tegelzetbedrijfbosch.nl

 

Onderwerp
Recente berichten